Logo Stile Pavimenti    
     
  HomeOver onsVloerenProjectenSchurenTechniekenContact  
  Kurk Allerlei vloeren bij Stile pavimenti  

   
   
    Kurkvloeren en comfortvloeren  
       
   
   
             
 

Houtsoorten

Oude vloeren
Laminaat
Witte vloeren
Maple
Moso Bamboe
Kurk/comfortvloeren
Parket in appartementen
Parket in badkamers
Traprenovatie
Plinten


 

Stile pavimenti en Wicanders specialisten in kurkvloeren bieden haar productengamma sterk uit: Naast het bekende kurk en hout-op-kurk komen Stile pavimenti en Wicanders met vinyl, linoleum en parket. Stile pavimenti wordt daarmee een totaalaanbieder voor kurkvloeren in de regio Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht maar zeker ook van Ridderkerk tot aan Rotterdam.

Dit wordt ondersteund met een geheel nieuw concept waarbij de showroom bij u thuis wordt gebracht. Het nieuwe showconcept houd in dat op afspraak wij bij u thuis alle voordelen van kurkvloeren en de nieuwste comfortvloeren komen showen. In uw eigen omgeving in uw eigen tijd! Het grote voordeel is dat het interieur die bepalend is voor de keuze en daarmee de kleur en uitstraling direct meegenomen kan worden bij de keuze van de vloer. Tevens zullen we een technische inspectie houden zodat u bij de offerte achteraf niet voor verassingen komt te staan. Met dit nieuwe concept in houten, laminaat en zeker ook kurk-, comfortvloeren kunnen we u een voordeel aanbieden in prijs! Stile pavimenti legt houten, laminaat en zeker ook kurk-, comfortvloeren met goed opgeleide parketteurs met 3 jaar garantie want daar beknibbelen we dan weer niet op!

Ons assortiment kurk, vinyl, WRT, HPSen Linoleumvloeren van Wicanders geleverd door Stile pavimenti uit Dordrecht zijn qua kleur eindeloos te combineren. Hieronder volgt een uitleg over de verschillen: 

Corkcomfort

Cork comfort vloer

De collectie is geheel vernieuwd, met nieuwe dessins en nieuwe afmetingen. U zult niet geloven wat u ziet! Wie dacht dat kurk oubollig was moet absoluut de nieuwe dessins zien, wij van Stile pavimenti vinden die juist stijlvol en trendy. De beleving sluit aan bij steen,  keramiek en staal.  Het traditionele concept van kurkvloeren is drastisch veranderd door de Wicanders designers en architecten. Corkcomfort werd geïnspireerd door patronen en kleuren van de natuur. Corkcomfort en Stile pavimenti starten een nieuwe benadering in decoratie, in harmonie met de natuur en interieur.

Woodcomfort

Wood comfort vloer

Een groot palet aan nieuwe houtfineren is toegevoegd aan de Woodcomfort-lijn die Stile pavimenti voor u kan leveren en plaatsen in o.a. Sliedrecht of Alblasserdam tegen concurrerende prijzen!  Geavanceerde borstel- en verftechnieken benadrukken de diepte en de natuurlijke texturen van hout waardoor luxueuze sferen kunnen worden gecreëerd.  Woodcomfort brengt slijtvastbaarheid en harmonie met de natuur in huis, want de Woodcomfort-lijn gebruikt alleen echte houtfineren. Hiermee wordt weer bewezen dat Stile pavimenti sfeermakers met vloeren zijn!

Vinylcomfort

Vinyl comfort vloer

Vinylcomfort is een nieuw concept in Luxury Vinyl Tile (LVT) dat de laatste trends in zwevende vloerbekleding volgt. Hiermee is een alternatief voor laminaat geboren! De Wicanders Vinylcomfort-lijn die Stile pavimenti kan leveren combineert de oneindige design-mogelijkheden van vinyl met de zwevende constructie met dubbele kurklaag én loc-systeem die Wicanders uniek maakt.  De nieuwe Vinylcomfort collectie bestaat uit perfecte interpretaties van de texturen en patronen van hardhout in strak en robuust design, exotische gesteenten en vernieuwende materialen, en overstijgt deze zelfs door zijn gebruiksgemak. Met Vinylcomfort brengen Stile pavimenti en Wicandersvoor klanten in zuid-Holland een unieke en succesvolle noviteit op de markt.

Linocomfort

Lino comfort vloer

Linoleum is nu geheel geïntegreerd in het Stile pavimenti productaanbod. Een grote verscheidenheid aan linoleum-dessins is toegepast op het Wicanders zwevende vloersysteem met dubbele kurklaag en locsysteem waardoor wederom een unieke collectie is ontstaan voor strak design. Door de combinatie van keuze en verscheidenheid, ecologische eigenschappen en bestendigheid voldoet dit natuurlijk product aan de meest veeleisende voorwaarden van het moderne wonen Hypoallergeen en bacteriën hebben geen kans op deze vloeren waardoor deze ideaal zijn voor een kinderkamer en dan hebben we het nog niet eens over het schoonhouden en slijtvastbaarheid. De Wicanders Linocomfort productlijn geleverd door Stile pavimenti belichaamt een nieuwe vloer, praktischer en ongevoeliger voor allergieën is. Het gemak van zwevende installatie die door Stile pavimenti verzorgd kan worden tegen concurrerende prijzen en het comfort van de dubbele kurklaag maken Wicanders Linocomfort uniek.

Indien u graag meer informatie, uitleg en een offerte voor een comfortvloer van kurk, Vinyl, PVC of hout van Stile pavimenti in de regio Dordrecht of ver in de omstreken zoals Rotterdam tegen een concurrerende prijs verzoek ik u contact op te nemen voor een afspraak bij u thuis en een offerte op maat!

 

Showroom aan huis!

Wij brengen onze showroom graag bij u thuis of op kantoor!

Een (her)nieuw(d) concept V.V.V.Z.S. = Verkoop Van Vloeren Zonder Showroom

Home

 
           

 
   
 


Stile Pavimenti uit Dordrecht is uw adres voor de mooiste houten vloeren, laminaat vloeren, pvc en kurkvloeren.


Onze
houtsoorten: afzelia, eiken, afrormosia, basralocus, beuken, esdoorn, jatoba, kambala, merbau, mutenye, panga panga, teak, sucupira, wenge


Over ons
Vloeren
Schuren
Technieken
Projecten


Vloeren
Oude vloeren
Laminaat
Witte vloeren
Maple
Moso Bamboe
Parket in badkamers
Traprenovatie
Plinten


Stile pavimenti B.V.

Houtsteiger 1
3311 EC Dordrecht

Rabobank (IBAN):
NL15RABO0125586752
BTW: 822699497B01
KvK: 50370685

Tel. 06 48 46 11 10
Email: jlanda@stilepavimenti.nl


© 2012  |  STILE PAVIMENTI B.V.  |  Alle rechten voorbehouden  |  Disclaimer  |  Webdesign: Devaca - Creative Support