Logo Stile Pavimenti    
     
  HomeOver onsVloerenProjectenSchurenTechniekenContact  
  Vloerverwarming  

   
   
    Vloerverwarming en vloerverkoeling  
       
   
   
             
 

Vloervervarming- en verkoeling
Akoestiek
Houtsoorten
Onderhoud(tips)


 

U kunt uw huis op zeer veel manieren verwarmen en koelen. Maar wilt u een comfortabele, bijna natuurlijk klimaat in uw huis, kies dan voor vloerverwarming en -koeling. U kunt zonder problemen een houten vloer door Stile pavimenti op vloerverwarming+koeling kan laten plaatsen. Wij zullen u uitleggen waarom:

Vloerverwarming maakt gebruik van stralingswarmte, waardoor u een aangename warmte zult ervaren bij een lagere luchttemperatuur. Dit heeft een gunstig effect op de relatieve vochtigheid van de ruimte. De ruimte voelt daardoor veel behaaglijker aan dan bijvoorbeeld bij radiator- of luchtverwarming. Maar dat is niet de enige reden waarom vloerverwarming de meest comfortabele manier van verwarmen is. Vloerverwarming verwarmt uw hele vloer egaal. Koude trek over de vloer behoort tot het verleden. De ruimte wordt hierdoor veel gelijkmatiger verwarmd. Kortom: een warm hoofd en koude voeten is bij vloerverwarming ondenkbaar.


Parketvloeren

Bijna alle houtsoorten zijn toepasbaar maar enkele niet. Laminaat parket is niet altijd geschikt in combinatie met vloerverwarming. Voor eventuele vragen hierover raadpleeg uw leverancier van het parket. De Rc-waarde mag maximaal 0,07 W/m2K bedragen.


Bij aankoop van een parketvloer op vloerverwarming komt Stile pavimenti een uitgebreide inspectie houden. Dit houd in dat de ondervloer gecontroleerd wordt op vastheid, vlakheid, scheuren en vochtgehalte; dit laatste mag niet meer dan 1,8% bedragen. Parket mag nimmer gespijkerd worden op de ondervloer doch dient verlijmd te worden.


Voordat het parket aangebracht wordt dient de vloerverwarming minimaal 14 dagen in bedrijf te zijn totdat de cement of anhydrietvloer geheel droog is, terwijl voor het leggen de vloerverwarming 24 uur uit moet zijn. Voor de montage van de parketvloer overleggen we samen het opstookprotocol die stipt moet worden opgevolgd. Hierin is juist het persoonlijke van Stile pavimenti uw voordeel angezien grote bedrijven het vaak te druk hebben met andere bezigheden en laat staan niet de kennis in huis hebben om u te helpen. Stile pavimenti begeleid uw opstookprotocol en springt bij waar nodig door middel van hulp en contact met de uitvoerder van de aannemer.


Stile pavimenti
kan u alles uitgebreid vertellen over een houten vloer op vloerverwarming.


Door diverse seminairs bijgewoond te hebben is onze kennis vergaard waardoor wij voor u alle kennis in huis hebben zodat u zonder problemen een houten vloer door Stile pavimenti op vloerverwarming+koeling kan laten plaatsen.


Door middel van het contactformulier in te vullen voor een afspraak in uw omgeving waar wij de do's en dont's uitgebreid zullen bespreken zoals rc waardes, hoofd- en bijverwarming, diktes, en het alles wat er bij komt kijken zult u na het gesprek zeggen: “ Stile pavimenti niet alleen sfeermakers met vloeren maar ook in comfort de juiste keuze!”
 

 

Showroom aan huis!

Wij brengen onze showroom graag bij u thuis of op kantoor!

Een (her)nieuw(d) concept V.V.V.Z.S. = Verkoop Van Vloeren Zonder Showroom

Home

 
           

 
   
 


Stile Pavimenti uit Dordrecht is uw adres voor de mooiste houten vloeren, laminaat vloeren, pvc en kurkvloeren.


Onze
houtsoorten: afzelia, eiken, afrormosia, basralocus, beuken, esdoorn, jatoba, kambala, merbau, mutenye, panga panga, teak, sucupira, wenge


Over ons
Vloeren
Schuren
Technieken
Projecten


Vloeren
Oude vloeren
Laminaat
Witte vloeren
Maple
Moso Bamboe
Parket in badkamers
Traprenovatie
Plinten


Stile pavimenti B.V.

Houtsteiger 1
3311 EC Dordrecht

Rabobank (IBAN):
NL15RABO0125586752
BTW: 822699497B01
KvK: 50370685

Tel. 06 48 46 11 10
Email: jlanda@stilepavimenti.nl


© 2012  |  STILE PAVIMENTI B.V.  |  Alle rechten voorbehouden  |  Disclaimer  |  Webdesign: Devaca - Creative Support