Logo Stile Pavimenti    
     
  HomeOver onsVloerenProjectenSchurenTechniekenContact  
  Schuren van oude vloeren  

   
   
    Schuren vloeren  
       
   
   
             
 

Volg Stile Pavimenti

Facebook      Twitter


 

Stile pavimenti is een echte sfeermaker. Wij schuren oude versleten? parketvloer of lamellenvloer. Wij hebben jarenlange ervaring in het opknappen en renoveren van vloeren in Dordrecht, Rotterdam en omstreken.

Deze renovatie wilde we graag even uitlichten.Zoals u op de foto's kunt zien is de 22mm. stroken vloer aan een opknapbeurt toe. De nieuwe bewoners vonden echter de vloer niet mooi en wilde een grijze tint. Kleurolie is in principe mogelijk maar na inspectie bleek er een bruine houtsoort te liggen. In het begin dacht ik aan Kambala het bleek Afzelia te zijn. In overleg is gekozen om voor een 2 componenten impregneerolie van Lecol te gaan in de kleur zwart.  Lecol 2K impregneerolie is een impregneerolie op basis van natuurlijke grondstoffen. Deze is te verkrijgen in 10 kleuren. van wit, kalkgrijs tot zwart. En zie hier het resultaat:Een houten vloer weer als nieuw?
Het is bijna altijd mogelijk uw planken of gespijkerde traditionele parketvloer te laten schuren. Destijds bij de aanschaf van de vloer is er geinversteerd voor een lange levensduur. Uiteraard leef je op de vloer en krijgt de vloer her en der krassen, deukjes en vlekken. Regelmatig onderhoud zorgt voor een lange levensduur.

Slechte vloer

Maar na ca 10-12 jaar is een houten vloer wel toe aan een opknapbeurt.

Ook bij het aankopen van een woning waar al een houten vloer ligt is de inverstering in het stofvrij laten schuren de moeite waard.

Schuur eiken

Schuur eiken

Er zijn diverse mogelijkheden om de parketvloer weer een prachtige nieuwe uitstraling te laten krijgen.. Te denken aan het olieën of lakken.De laatste trends meestal kan worden toegepast.zoals kleuren/roken en 3 glansgadaties in lak waarbij ook een gelakte vloer gekleurd kan worden. Voor het kleuren van de vloer zijn 36! kleuren mogelijk.

Stile pavimenti schuurt stofvrij!
  Wat nu?
Doordat wij ALTIJD een vloerinspectie komen uitvoeren kunnen we ter plaatse de mogelijkheden bekijken en bespreken. Voor het schuren van de parketvloer zal onze prijs altijd concurerender zijn aangezien wij geen dure showroom o.i.d. hebben. Het grote voordeel is dat u een mooi geschuurde vloer heeft voor een lage prijs terwijl de kwaliteit altijd top is want daar beknibbelt Stile pavimenti namelijk niet op!

Visgraat eiken geschuurd

Visgraat eiken geschuurd

Bel 06-48461110 of vul ons contactformulier in zodat wij vrijblijvend bij u langskomen voor een passende scherpe offerte/opdracht!

 

Showroom aan huis!

Wij brengen onze showroom graag bij u thuis of op kantoor!

Een (her)nieuw(d) concept V.V.V.Z.S. = Verkoop Van Vloeren Zonder Showroom

Home

 
           

 
   
 


Stile Pavimenti uit Dordrecht is uw adres voor de mooiste houten vloeren, laminaat vloeren, pvc en kurkvloeren.


Onze
houtsoorten: afzelia, eiken, afrormosia, basralocus, beuken, esdoorn, jatoba, kambala, merbau, mutenye, panga panga, teak, sucupira, wenge


Over ons
Vloeren
Schuren
Technieken
Projecten


Vloeren
Oude vloeren
Laminaat
Witte vloeren
Maple
Moso Bamboe
Parket in badkamers
Traprenovatie
Plinten


Stile pavimenti B.V.

Houtsteiger 1
3311 EC Dordrecht

Rabobank (IBAN):
NL15RABO0125586752
BTW: 822699497B01
KvK: 50370685

Tel. 06 48 46 11 10
Email: jlanda@stilepavimenti.nl


© 2012  |  STILE PAVIMENTI B.V.  |  Alle rechten voorbehouden  |  Disclaimer  |  Webdesign: Devaca - Creative Support