Logo Stile Pavimenti    
     
  HomeOver onsVloerenProjectenSchurenTechniekenContact  
  Te koop Projecten van Stile pavimenti  

   
   
    Vlethaak in Papendrecht  
       
   
   
             
 

Gemeente Dordrecht
Van Leeuwen Buizen Zwijndrecht
Landvast Alblasserdam
Claudia Sträter
Overheid
Buitenterras Dordrecht
Vlethaak, Papendrecht


 

Op de begane grond hebben we in de woonkamer en hal een wit Eiken lamelvloer van 24cm vol verlijmd op spaanplaat. De houten vloer sluit op deze manier namelijk perfect aan op de natuurstenenvloer in de keuken. en heeft op deze manier geen hoogteverschil.In het kantoor lag al een Eikenhouten planken vloer die we geschuurd en ook wit geolied hebben voor een aanbiedingsprijs van 19,00 euro m2.Op de etage hebben we een prachtige lamel geplaatst van 26cm! breed. Ook weer volverlijmd. Het voordeel van een houten vloer volverlijmen is dat u geen hinderlijke klankkasteffect heeft en de vloer 'pasgezaagd' tegen bv. kozijnen kan worden aangezien hij door de lijm niet meer kan werken.Het volverlijmen kan bij lamellen en een traditionele parket- of tapisvloer. Deze robuuste vloer is geborsteld kerngerookt en wit geolied. Door het borstelen zijn de zachte delen al uit het hout waardoor deze krasvaste is. Een bijkomend voordeel is dat door het borstelen en kernroken de kleurverdieping mooier is wat u op de foto's kunt zien.

Op de zolderverdieping ligt het laminaat wat bij aankoop van het huis op de eerste verdieping lag. Het herleggen hebben we ook voor de klant verzorgt aangezien de klant dat eerst zelf wilde doen. Maar door de drukte van werk en verhuizing heeft de klant het leggen van laminaat ook aan Stile pavimenti uitbesteed.

De kinderkamers zijn wit laminaat

Deze foto's zijn gemaakt in een van de mooiste huizen van Papendrecht. Wat zou het toch prachtig zijn als u ook in zo'n huis zou kunnen wonen… Nou dat kan. Dit droomhuis met de vloeren van Stile pavimenti zou van u kunnen worden. Het huis staat namelijk te koop! in Papendrecht. Heeft u interesse of een kennis die iets zoekt? Bekijk of stuur deze link door.

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door Foto Schievink

 

Showroom aan huis!

Wij brengen onze showroom graag bij u thuis of op kantoor!

Een (her)nieuw(d) concept V.V.V.Z.S. = Verkoop Van Vloeren Zonder Showroom

Home

 
           

 
   
 


Stile Pavimenti uit Dordrecht is uw adres voor de mooiste houten vloeren, laminaat vloeren, pvc en kurkvloeren.


Onze
houtsoorten: afzelia, eiken, afrormosia, basralocus, beuken, esdoorn, jatoba, kambala, merbau, mutenye, panga panga, teak, sucupira, wenge


Over ons
Vloeren
Schuren
Technieken
Projecten


Vloeren
Oude vloeren
Laminaat
Witte vloeren
Maple
Moso Bamboe
Parket in badkamers
Traprenovatie
Plinten


Stile pavimenti B.V.

Houtsteiger 1
3311 EC Dordrecht

Rabobank (IBAN):
NL15RABO0125586752
BTW: 822699497B01
KvK: 50370685

Tel. 06 48 46 11 10
Email: jlanda@stilepavimenti.nl


© 2012  |  STILE PAVIMENTI B.V.  |  Alle rechten voorbehouden  |  Disclaimer  |  Webdesign: Devaca - Creative Support