Logo Stile Pavimenti    
     
  HomeOver onsVloerenProjectenSchurenTechniekenContact  
  Projecten van Stile pavimenti  

   
   
    Projecten  
       
   
   
             
 

Gemeente Dordrecht
Van Leeuwen Buizen Zwijndrecht
Landvast Alblasserdam
Claudia Sträter
Overheid
Buitenterras Dordrecht
Vlethaak, Papendrecht


 

Als aannemer, binnenhuisarchitect of bouwkundig architect wilt u graag dat de vloer die u voor uw opdrachtgever voor ogen hebt, ook exact zo gemaakt wordt. De keuze voor een goede en betrouwbare leverancier is hierbij natuurlijk van "levens"belang.

Stile pavimenti is een zelfstandig bedrijf dat sinds 2003 alle voorkomende houten, bamboe,laminaat en de nieuwste PVC vloeren verkoopt en legt. Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd en wordt gekenmerkt door know-how op vloerengebied.

Mede op specifieke terreinen zoals akoestiek isolatie, die speciaal voor druk(ker) belopen ruimtes zijn ontwikkeld. Onze partners zijn daarin Ursa paint en Lecol die al jaren zeer uitgebreide ervaring hebben in olieen, lakken. Er zijn tegenwoordig >16 miljoen kleuren te realiseren met de nieuwste trend nl: de rainbowcollectie van Ursa paint met daarnaast 3 glansgradaties in lak speciaal ontwikkeld voor de druk(ker) belopen ruimtes. Lecol is ook de partner van Stile pavimenti als het gaat om inspecties, controle's, back up en speciale (bouw)constructies voor het leveren van juiste lijmen, primers en eventuele vochtschermen. Samen weten Stile pavimenti, Lecol en Ursa paint van wanten. Dit betekent dat uw opdracht in goede handen is en u zorgeloos uw opdrachtgever een prachtige vloer kan aanbieden!

Stile pavimenti-parket vindt u niet alleen in woningen maar ook onder andere in kantoren, theaters, schouwburgen, banken, musea, horecagelegenheden, ministerie en winkels.

Een speciaal plaatsje bij Stile pavimenti heeft Same-d uit Voorburg. Samen met Francis Saris en Esmeralda Dijkhuizen heeft Stile pavimenti veel opdrachten mogen uitvoeren waarbij voor het interieur altijd is uitgegaan van pure materialen die goed samengaan met de natuurlijke omgeving waarin het woonhuis, kantoorpand staat.

Enkele referenties kunt u op de site van Same-d vinden. Naast particuliere woonhuizen heeft Stile pavimenti uit hoofde van Same-d ook kantoren en winkels van een houten vloer in o.a. Dordrecht, Breda, Rotterdam, Zwijndrecht enz. mogen voorzien. 

 

Showroom aan huis!

Wij brengen onze showroom graag bij u thuis of op kantoor!

Een (her)nieuw(d) concept V.V.V.Z.S. = Verkoop Van Vloeren Zonder Showroom

Home

 
           

 
   
 


Stile Pavimenti uit Dordrecht is uw adres voor de mooiste houten vloeren, laminaat vloeren, pvc en kurkvloeren.


Onze
houtsoorten: afzelia, eiken, afrormosia, basralocus, beuken, esdoorn, jatoba, kambala, merbau, mutenye, panga panga, teak, sucupira, wenge


Over ons
Vloeren
Schuren
Technieken
Projecten


Vloeren
Oude vloeren
Laminaat
Witte vloeren
Maple
Moso Bamboe
Parket in badkamers
Traprenovatie
Plinten


Stile pavimenti B.V.

Houtsteiger 1
3311 EC Dordrecht

Rabobank (IBAN):
NL15RABO0125586752
BTW: 822699497B01
KvK: 50370685

Tel. 06 48 46 11 10
Email: jlanda@stilepavimenti.nl


© 2012  |  STILE PAVIMENTI B.V.  |  Alle rechten voorbehouden  |  Disclaimer  |  Webdesign: Devaca - Creative Support